ΠΑΟΚ: Πρόβλημα πριν το ντέρμπι με τον Άρη

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού του ταξιδιού, με την ήττα από την Ρίτας, ο ΠΑΟΚ στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στις εσωτερικές διοργανώσεις. Πρωτίστως στο πρωτάθλημα, καθώς το Final 8 του Κυπέλλου που αποτελεί σημαντικό στόχο, αργεί ακόμη αφού θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Ακολουθεί, λοιπόν, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, που θα ξεκινήσει στις 15:45 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3) και ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα.

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν και πάλι σήμερα (19/1) το απόγευμα στο γήπεδο. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, όπου ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική.

Ο Ράιλι που αποκόμισε ένα χτύπημα στο δεξί πόδι (κάκωση στον τετρακέφαλο) στη διάρκεια του αγώνα στο Βίλνιους, δεν συμμετείχε στην προπόνηση και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, που κέρασε όλα τα μέλη της ομάδας για την ονομαστική του εορτή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.