ΠΑΟΚ: Επιστρέφει από την Πορτογαλία ο Μπότο και σηκώνει μανίκια

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2022

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα βρίσκεται αύριο (4/1) στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Πορτογαλία. Αυτό φυσικά δεν τον εμπόδισε σε αυτό το διάστημα της απουσίας του να έχει ανοικτή επικοινωνία με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως με την άφιξη του πρέπει να «τρέξει» αρκετά θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

Η ενίσχυση του αλλά και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είναι άμεση προτεραιότητα. Ενα από τα θέματα που καλείται να λύσει είναι αυτό του Τσόλακ που μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά η Μάλμε θέλει να τον κρατήσει. Παράλληλα αναμένεται να συζητήσει και με τον Ροδρίγκο που αφενός καλύπτει θέση μη κοινοτικού και αφετέρου δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου.

Παράλληλα και ενώ οι σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν δυνατά για τον Ινγκασον, ο Ισλανδός περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Παράλληλα ο Μπότο μετά την κουβέντα που έχει κάνει με τον Λουτσέσκου για την ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε συζητήσεις με παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του προπονητή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.