ΠΑΟΚ: Επίσκεψη στην ακαδημία που έβγαλε τον Κουλιεράκη από Γεωργιάδη-Θεοδωρίδη

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2022

Στην ακαδημία Calcetto που αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, θα βρεθούν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Αλέκος Θεοδωρίδης για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ακαδημίας:

«Επίσκεψη...στο Calcetto, από ανθρώπους του Δίκτυου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου.

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Calcetto για την καθιερωμένη επίσκεψη τους θα φιλοξενηθούν το διήμερο Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, οι Γιώργος Γεωργιάδης και Αλέκος Θεοδωρίδης, δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης θα προπονήσει κάποια τμήματα της Ακαδημίας μας, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης, που για πρώτη φορά έρχεται στα Χανιά για λογαριασμό του Calcetto, θα παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας, όπως και τις προπονήσεις κάποιων τμημάτων μας.

Οι προπονήσεις ενόψει του διήμερου, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Calcetto, αλλά και στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Γρανίτη, για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά το πρόγραμμα των προπονήσεων στο διήμερο αυτό(14-15/12)».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.