Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Κλάεσον, παρακολουθεί του Ζοάο Βίκτορ

Γιώργος Καστάνης16 Αυγούστου 2021

Ο Βίκτορ Κλάεσον είναι το βασικό όνομα που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Σουηδός διεθνής, που χθες το βράδυ έπαιξε σε γεμάτο 90λεπτο με την Κράσνονταρ κόντρα στην Άρσεναλ Τούλα, έχει προτεραιότητα όμως ο Δικέφαλος δεν μπορεί παρά να έχει και σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή του. Γι’ αυτό και ο Κλάεσον δεν είναι η μοναδική επιλογή. Υπάρχουν και εναλλακτικές.

Όπως αποκάλυψε η Metrosport του Σαββάτου, μαζί με τον Σουηδό διεθνή, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, έχει ξεχωρίσει και τον 27χρονο Βραζιλιάνο της Βόλφσμπουργκ, Ζοάο Βίκτορ.

Το συμβόλαιο του Ζοάο Βίκτορ με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές συνολικά με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Βίκτορ ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς της Παλμέιρας, για να ακολουθήσει η Σαν Χοσέ πριν το καλοκαίρι του 2015 να κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη και την Αυστρία. Εκεί έμεινε για τέσσερα χρόνια αρχικά για την Κάπφενμπεργκ και την ΛΑΣΚ πριν το καλοκαίρι του 2019 να μετακομίσει στην Βόλφσμπουργκ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ζοάο Βίκτορ έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα των εμιράτων και θα καταλήξει εκεί, όμως μέχρι τώρα, δεν καταγράφηκε κάποια οριστική εξέλιξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.