ΠΑΟΚ: Επαιξαν 23 ποδοσφαιριστές σε 22 ματς

Χρύσανθος Δοβλέτογλου08 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει βάθος στο ρόστερ του, αλλά μέχρι πρότινος κάποιοι παίκτες, όπως ο Λάμπρου και ο Μιχάι δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημο ματς στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και έγινε ο 23ος ποδοσφαιριστής που έπαιξε φέτος για τον Δικέφαλο.

Πιο αναλυτικά, έως τώρα, έχουν αγωνιστεί οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Μίσιτς, Αουγκούστο, Σφιντέρσκι, Λημνιός, Λάμπρου, Ακπομ, Ζαμπά και Στοχ, σε 22 παιχνίδια, 17 πρωταθλήματος, τέσσερα στην Ευρώπη και ένα Κυπέλλου.

Οι πέντε πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής, σε όλες τις διοργανώσεις, ανά σειρά είναι οι Γιαννούλης (2.004), Κρέσπο (1.816), Μάτος (1.722), Μίσιτς (1.603) και Λημνιός (1.496). Ο μοναδικός που έχει παίξει και στα 22 φετινά επίσημα ματς του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, σε όλα ως βασικός, είναι ο Γιαννούλης, ενώ ακολουθεί ο Λημνιός με 21 παρουσίες, όχι, όμως όλες από την αρχή.

* Δεν έχουν αγωνιστεί μόνο οι νεαροί Συμεών Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας), Γιάννης Μιχαηλίδης (αμυντικός), Χάρης Τσιγγάρας (μέσος), Αντώνης Γαϊτανίδης (επιθετικός) και ο τραυματίας Πόντους Βέρνμπλουμ (μέσος).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.