ΠΑΟΚ: Εντατικές επαφές με Ινγκι, έτσι έχει το θέμα του Τσόλακ

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ινγκασον που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος ο Ισλανδός υποστήριξε σε δηλώσεις του, πως θέλει να μείνει στην ομάδα και αυτή είναι η επιδιωξή του, επομένως το ερώτημα που τίθεται, είναι πότε θα έχουν ευτυχή κατάληξη οι διαπραγματεύσεις. 

Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει. Και επικεντρώθηκαν στα οικονομικά δεδομένα του νέου συμβολαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, παρά την καλή διάθεση και των δύο πλευρών για συνεργασία. Πρακτικά θα πρέπει να μειώσει τις αρχικές του απαιτήσεις ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, για να “ταιριάξει” η συμφωνία στα “θέλω” του ΠΑΟΚ. Ανησυχία δεν έχει εκφραστεί, όμως η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λύση για τον Αντόνιο Τσόλακ θέλουν να βρουν στον ΠΑΟΚ καθώς ο Κροάτης που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024) βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων ευρωπαϊκών ομάδων. Μέχρι χθες δεν υπήρξε χειροπιαστό αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις για την εκ νέου παραχώρηση του Τσόλακ. 

Εάν δεν βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη (οι ετήσιες απολαβές στο συμβόλαιό του αγγίζουν τις 450.000 ευρώ), τότε υπάρχει η ξεκάθαρη προοπτική της επαναξιολόγησης του παίκτη, από την τεχνική ηγεσία. Προς το παρόν, δεν έχει εκφραστεί ούτε επίσημα, ούτε όμως και ανεπίσημα, η προοπτική να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Τσόλακ. Ομως, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κροάτης στράίκερ έκανε στην Σουηδία, με την Μάλμε, ένα παραγωγικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 14 γκολ και συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.