ΠΑΟΚ: Ενσωματώνεται ο Ρίβερς, προβληματισμός με Γκρίφιν

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορωνοϊού, που έπληξαν την ομάδα με οκτώ παίκτες να βρίσκονται θετικοί, σταδιακά ο Δικέφαλος προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι στην παρούσα φάση και όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ιγκοκέα (29/12) ο Άρης Λυκογιάννης «θα αργήσουμε αρκετά να βρούμε τα πατήματά μας».

Οι αναβολές των δύο αγωνιστικών στο ελληνικό πρωτάθλημα έδωσαν ανάσα στον ΠΑΟΚ και πλέον ο στόχος, πέρα από το «δέσει» ξανά το σύνολο ανεβάζοντας ένταση, έχει να κάνει και με την ενσωμάτωση του νεοαποκτηθέντα Ντιμίτρι Ρίβερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά και σήμερα, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Γαλλία.

Ωστόσο, στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ υπάρχει προβληματισμός για τον Μάλκολμ Γκρίφιν, καθώς ο παίκτης έχει μείνει πίσω σε θέμα ετοιμότητας και προπονήσεων. Ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι (οστικό οίδημα περόνης) σε συνδυασμό με την αποχή από τις προπονήσεις λόγω των κρουσμάτων, τον έχει αφήσει αρκετά μακριά από τους συμπαίκτες του στο ζήτημα της φυσικής κατάστασης.

«Δεν είναι αισιόδοξα τα πράματα για την επάνοδό του κυρίως γιατί δεν είναι καθαρή η εικόνα του. Είναι σχεδόν 40 μέρες εκτός» είχε αναφέρει σχετικά ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς με την Ιγκοκέα, εκφράζοντας την ανησυχία του, καθώς δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο Αμερικανός γκαρντ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά τις επόμενες ημέρες, ;όταν και θα γίνει ακόμα μία εκτίμηση της κατάστασής του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.