ΠΑΟΚ εννιά μεταγραφών: Θέλει και άλλο στόπερ, δεκάρι, ίσως και φορ

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης-Κ. Πετρωτός-Γ. Ζαϊρης

Ο Ζοσέ Μπότο έχει βάλει μπρος το σχέδιο για αλλαγές στο ρόστερ, για ποιοτική αναβάθμιση και μείωση του μέσου όρου ηλικίας. Ήδη είναι γνωστό ότι έχει κλείσει για τον νέο ΠΑΟΚ, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Νικολάς Κουαλιάτα που έρχεται Ελλάδα και τον 26χρονο στόπερ Ιβάν Νάσμπεργκ, είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του 22χρονου τερματοφύλακα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ έχει προχωρημένες συζητήσεις και με αριστερό μπακ (Γιανίς Χαμάς, Ράφα Σοάρες ή ένας από τους άλλους δύο υποψήφιους).

Δεν σταματάει όμως εκεί. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “Metrosport”, θέλει και δύο εξτρέμ. Υπάρχουν όμως και άλλα πλάνα προς υλοποίηση του πλάνου Μπότο-Λουτσέσκου. Θέλει έναν ακόμη στόπερ και αν δεν ανανεώσει ο Κρέσπο και δεύτερο, πιθανόν ένα ακόμη τερματοφύλακα, άλλα και ένα δεκάρι και ίσως και φορ.

Υπολογίζεται ότι θα γίνουν εννιά μεταγραφές συνολικά, ίσως και παραπάνω ανάλογα με το αν υπάρξει και κάποια πώληση. Όλα αυτά σε συνεννόηση μεταξύ τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

Θυμίζουμε ότι με βάση το ρεπορτάζ του Metropolis 95,5 πολύ σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές στην ανανέωση συνεργασίας με τον Βιεϊρίνια, σήμερα αναμένεται εξέλιξη με τον Σβαμπ, ενώ στην Τούμπα θεωρούν ότι έχουν υπό έλεγχο και τις περιπτώσεις Μπίσεσβαρ και Κρέσπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.