ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται το +1 του Μπράντον Τόμας

Κώστας Πετρωτός21 Μαρτίου 2023

Αλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Μπράντον Τόμας. Στα 44 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) που αγωνίστηκε στο “Κλ. Βικελίδης”, βοήθησε να γίνει πιο απειλητικός ο Δικέφαλος και ήταν εκείνος που έδωσε την πάσα στον Ράφα Σοάρες από τα πόδια του οποίου βγήκε η σέντρα για το νικητήριο γκολ του Αντρια Ζίβκοβιτς.

Ο Ισπανός επιθετικός διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας και είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 9 γκολ που έχει πετύχει συνολικά στις 26 εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, τα 7 έχουν έρθει στις τελευταίες 40 μέρες., σε 12 παιχνίδια που ο χρόνος συμμετοχής του έχει αυξηθεί σημαντικά, αρχής γενομένης από την ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλαμάτα που είχε σημειώσει δύο τέρματα.

Οι υψηλές πτήσεις του 28χρονου επιθετικού, με τελευταία επιβεβαίωση αυτού του πορίσματος στο clasico με τον Αρη, σύμφωνα με πληροφορίες του Metropolis 95.5 και της εκπομπής “Τρίτο Ημίχρονο”, οδηγούν Σαββίδη-Λουτσέσκου-Μπότο στην απόφαση ο Μπράντον να παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Τούμπας.

Η θετική διάθεση από όλες τις πλευρές εκφράστηκε σε συζητήσεις που έγιναν και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο τέλος της σεζόν θα ενεργοποιηθεί το +1 που υπήρχε στην συμφωνία του με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Τόμας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ με τους όρους που ισχύουν και στο φετινό (οι ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.