ΠΑΟΚ εναντίον...ΠΑΟΚ: Αρχηγού παρόντος σε full ρυθμούς

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2020

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την mini περιπέτεια του με τον Κορωνοϊό φόρεσε τα... εξάταπα του και επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και σιγά-σιγά τίθεται στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ, νωρίτερα να ανακοίνωσε πως ένας παίκτης του βρέθηκε θετικός στον Covid-19, ωστόσο σήμερα οι παίκτες του αγωνιστικού τμήματος έδωσαν μία...οικογενειακή μάχη με στόχο οι παίκτες να διατηρήσουν τη φόρμα τους και ο Ουρουγουανός τεχνικός να εκμεταλλευτεί το κενό λόγω Εθνικών για να «διαβάσει» όπως θέλει το ρόστερ της ομάδας του.

Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, πρωταγωνιστεί η επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια, στους αγωνιστικούς χώρους, έστω και αυτούς της Νέας Μεσημβρίας. Ο Πορτογάλος δείχνει πως έχει μεγάλη θέληση για την άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Γιαννουλη που πάρα τον μυϊκό του τραυματισμό «πάτησε» χόρτο, ωστόσο πλέον έχοντας γίνει γνωστό το ότι είναι θετικός στον covid-19 θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.