ΠΑΟΚ: Εμπαιγμός ή προχειρότητα για το Καυτανζόγλειο;

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2021

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα της επένδυσης που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ με την δημιουργία νέου σταδίου και παράλληλα με την αξιοποίηση του Καυτανζογλείου, ως φυσική του έδρα για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να χτιστεί η νέα Τούμπα. Είτε δεν το έχουν αντιληφθεί και ενεργούν με απίστευτη προχειρότητα, είτε υπάρχει εμπαιγμός προς τον ΠΑΟΚ.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο επίσημος ΠΑΟΚ περιμένει από την διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου να στείλει συγκεκριμένες προτάσεις για τα έργα που πρέπει να γίνουν (με χρήματα που θα διαθέσει ο ΠΑΟΚ). Αυτές οι προτάσεις, είτε δεν έχουν καθαρογραφεί από τους διοικούντες του σταδίου, είτε βρίσκονται καταχωνιασμένες σε κάποια συρτάρια. Γιατί όμως συμβαίνει αυτή η καθυστέρηση; Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα θέλει να διαθέσει ένα ποσό που θα αγγίξει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, για έργα στο στάδιο. Στο Καυτανζόγλειο πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα, όπως ζητά η UEFA από κάθε ομάδα που χρησιμοποιεί γήπεδο για τους ευρωπαϊκούς της αγωνες. Αυτή την στιγμή, είναι «ξέφραγο αμπέλι». Οποιος θέλει μπορεί να μπει στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ζητά και θέλει να κάνει χώρους για VIP Lounge, νέα δημοσιογραφικά θεωρεία σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA, αξιοποίηση εσωτερικών χώρων μέσα στο στάδιο, για το ιατρείο, τα αποδυτήρια και πάει λέγοντας. Θέλει να δώσει ζεστό χρήμα για έργα, αλλά από την άλλη πλευρά, η ανταπόκριση είναι μηδαμινή. Ο ΠΑΟΚ ζητά να σταλούν προτάσεις από την διοίκηση του σταδίου, για να συντάξει μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη. Παρότι ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ζητήσει από την διοίκηση του σταδίου να προσδιορίσει το αντίτιμο της ενοικίασης του, ούτε αυτό έγινε. Με λίγα λόγια, στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να διαθέτουν… μαντικές ικανότητες, για να γνωρίζουν πόσα χρήματα ζητά η διοίκηση του σταδίου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, εάν η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι ιδιωτικού ή δημοσιου δικαίου. Εχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εδώ για την χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ Β, ενώ δόθηκε το παραχωρητήριο, δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση. Μιλάμε για καταστάσεις που παραπέμπουν σε ερασιτεχνική νοοτροπία. Εκτός κι αν «παίζει κάτι άλλο» που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Το προεδρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα θα είναι έτοιμο σε τρείς μήνες το αργότερο. Αυτό λένε από την Αθήνα. Πρέπει όμως να επέλθει μέχρι τότε (το αργότερο) οριστική συμφωνία με το Καυτανζόγλειο, τη διοίκησή του για την ακρίβεια. Η κωλυσιεργεία που παρατηρείται, είναι ανεύ προηγουμένου. Και κάποιοι σίγουρα, οφείλουν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.