ΠΑΟΚ: Εκτός ο Σφιντέρσκι για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η μίνι-προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το θεσμό του Κυπέλλου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Χοσέ Κρέσπο και Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός ταλαιπωρείται από μια ίωση και κρίθηκε σκόπιμο να μην μπει στην αποστολή. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός αποστολής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ουρουγουανός προπονητής δεν πήρε μαζί του τον Αντόνιο Τσόλακ. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είχε δύο μέρη. Αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.Οι Νίκα Νινούα και Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Βρακάς , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Κρμέντσικ , Κούτσιας .».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.