ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Βαρέλα και Μπίσεσβαρ ενόψει Αστέρα

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Δεκεμβρίου 2020

Να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το ναυάγιο στον αγώνα με την Ομόνοια, που του στοίχισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στο εντός έδρας αυριανό (6/12) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.  

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με πρωινή προπόνηση στην Τούμπα. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση με ασκήσεις τόσο για την ανασταλτική όσο και την επιθετική λειτουργία. 

Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και στον Περέιρα. Ο Νορβηγός ταλαιπωρείται από ίωση, δεν συμμετείχε στην προπόνηση και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Γιαννούλης. Τέλος, απουσιάζουν τα ονόματα του Μπίσεσβαρ και του Βαρέλα, μετά από επιλογή του τεχνικού επιτελείου.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.