ΠΑΟΚ: Έκπληξη με Τζίμα, χάνει Μουργκ-Κουαλιάτα

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον αυριανό (11/1, 21.00) επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό Τζίμα που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στα 16 του χρόνια! 

Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στην ''Μαύρη Θύελλα''. Ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης. Η μαγνητική του Τόμας Μουργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό και το διάστημα απουσίας του Αυστριακού υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Ώρα πρόκριση για τον Δικέφαλο, που υποδέχεται την Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας με φόντο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 0-2 της Μεσσηνίας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.

Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης.

Η μαγνητική του Τόμας Μουργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Αυστριακού υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον και Τζίμας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.