ΠΑΟΚ: Έκοψαν την βασιλόπιτα οι βετεράνοι, πρόεδρος και πάλι ο Πέλλιος, αντιπρόεδρος ο Μαυρέας

Γιώργος Καστάνης11 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε κοσμικό καφέ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, οι βετεράνοι παίκτες του ΠΑΟΚ, έκοψαν την πίτα τους. Επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί. 

Παρόντες μεταξύ των άλλων ήταν οι Πέλλιος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Αποστολίδης, Γκουερίνο, Τουρσουνίδης, Φούρτουλα, Χασιώτης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζαβαντίας. Παρών ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, ενώ έγιναν και βραβεύσεις σε χορηγούς και ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον σύλλογο.



Όπως στους Γιώργο Μαρκόπουλο, Θεόδωρο Αποστολίδη, Θεόδωρο Χρυσανθόπουλο, Αντώνη Τσαλόπουλο και στους υιούς του Γιώργου Σερασίδη για την μεγάλη προσφορά της οικογένειας στον ΠΑΟΚ. Παρών ήταν γιατρός Μάκης Λευκαδίτης που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ και στους βετεράνους του συλλόγου.

Επισημοποιήθηκε μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο ημέρες, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Πρόεδρος, εκ νέου, στους βετεράνους παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Φιλλώτας Πέλλιος, πρώτος αντιπρόεδρος ο Χρήστος Τερζανίδης ενώ γενικός γραμματέας θα είναι ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης. Το νέο πρόσωπο στην διοίκηση που θα έχει τον ρόλο του δευτέρου αντιπροέδρου, είναι ο Αντώνης Μαυρέας από την Καλαμάτα. Με αυτό τον τρόπο, εκτιμήθηκε το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει στην άλλη άκρη της ελληνικής επικράτειας για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.