«Ασπρόμαυρο» χρώμα δίνουν στις κερκίδες οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στις Σέρρες για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι φίλοι του Δικεφάλου γέμισαν και τα δυο πέταλα του γηπέδου και δεν έχουν σταματήσει λεπτό να χειροκροτούν και να τραγουδούν συνθήματα εμψυχώνοντας τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό από τις Σέρρες για να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης οι φίλοι του Δικεφάλου δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με σηκωμένα πλακάτ με δικέφαλους αετούς και με σύνθημα «Ομάδα μου αλήτισσα».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube