Έγκλημα και τιμωρία για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης03 Οκτωβρίου 2022

Μια βραδιά που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ασπρόμαυρη γιορτή τέλειωσε ως εφιάλτης για τον Δικέφαλο. Υπάρχουν ήττες και... ήττες. Η χθεσινή ήταν πολύ πικρή για τον ΠΑΟΚ αφού ο ίδιος φρόντισε να χαρίσει στον Παναθηναϊκό τους τρεις βαθμούς. Στο Ηράκλειο δεν φρόντισε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και τιμωρήθηκε με την ισοπαλία. Χθες το πλήρωσε με την ήττα.

Αλλά δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα που πληγώνει. Είναι και η απώλεια του Ολιβέιρα. Εκανε το καλύτερο του παιχνίδι, σκόραρε ένα ωραίο γκολ και αυτή την καρδάρα με το γάλα την έχυσε με τον τραυματισμό του. Πραγματικός εφιάλτης. Γιατί αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση ο ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ θα αναγκαστεί να πάει χωρίς τους δυο βασικούς του φορ. Η... ζωή δηλαδή του επιστρέφει τον κακό προγραμματισμό.

Μέχρι να δεχθεί το γκολ του Αϊτόρ ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Ο Αουγκούστο ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ο Ολιβέιρα μαχητικός και μόνο ο ασταθής και τρακαρισμένος Νάσμπεργκ μαζι με τους δυο μπακ του ΠΑΟΚ έδειχναν να έχουν πρόβλημα.

Το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού είναι για... σεμινάριο. Αλλά για το πώς μπορεί μια ομάδα μέσα στην ίδια φάση να κάνει μαζεμένα λάθη. Μπορούσε ο ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο να σκοράρει και να κάνει το 2-1. Δεν το έκανε και ήρθε το πέναλτι. Με τον Κοτάρσκι να βρίσκει τον Σπόραρ και τον Αϊτόρ να σκοράρει. Από εκεί και μετά; Φάνηκε πως το ρόστερ της ομάδας δεν είναι γεμάτο και φυσικα είναι αδικο να συμπεριλάβω σε αυτό τους Γκορτεζιάνι, Κωνσταντέλια. Ευτυχώς ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι. Το γράφω αυτό έχοντας απόλυτη επίγνωση. Γιατί μέχρι και έκτακτα δελτία θα είχαμε και θα μας έλεγαν πως ο Ιβάν είναι ο χαλίφης.

Η επόμενη μέρα; Αρχικά να δούμε πόσο θα λείψει ο Ολιβέιρα και στη συνέχεια το ματς με τον Λεβαδειακό. Ετσι θα πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το θέμα είναι με ποιους θα πάει... Γιατί κάθε εβδομάδα έχουμε και μια απώλεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.