ΠΑΟΚ: Έφυγε για τη Γαλλία ενόψει Ντιζόν χωρίς τον Χρηστίδη

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Στο δρόμο για τη Γαλλία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί το ταξίδι για την περιοχή της Βουργουνδίας και τη Ντιζόν, όπου αύριο το βράδυ (20/12, 21:30) θα αντιμετωπίσει την JDA Dijon για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το ταξίδι της ομάδας ξεκίνησε με προβλήματα και μία απουσία, καθώς ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη μέση. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενσωματώθηκαν με την αποστολή και οι Yannick Franke, Jaylen Hands και Nate Renfro. Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco έφτασε στις 11:30 το πρωί στη Γενεύη και από εκεί ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι για τη Ντιζόν. Το βράδυ (20:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με την JDA Dijon.

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του BCL, ο ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται σε περίπτωση νίκης επί της JDA Dijon, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα Unicaja – Sassari. Η ομάδα μας συνεχίζει στα Play-In ακόμη και σε περίπτωση ήττας, εάν ηττηθεί και η Sassari στην Ισπανία. Το μοναδικό ενδεχόμενο αποκλεισμού είναι εάν ο ΠΑΟΚ mateco ηττηθεί στη Γαλλία και την ίδια στιγμή νικήσει η Sassari την Unicaja.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.