ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ράφα Σοάρες!

Χάρης Εμμανουηλίδης05 Ιουνίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, αφίχθη σήμερα μετά τις 17:30 ο Ράφα Σοάρες, με τον Πορτογάλο να φτάνει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και έπειτα να αναχωρεί για το «Μακεδονία Παλλάς», όπου θα ξεκουραστεί και αύριο (6/6) το πρωί θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων».



Λουίς Κάστρο: «Ο Σοάρες είναι υψηλής ποιότητας παίκτης»

Μπορεί ο ίδιος να μην είναι το πρώτο χρονικά απόκτημα του Δικεφάλου, καθώς προηγήθηκε η ανακοίνωση του Κουαλιάτα, αλλά είναι η πρώτη μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις προσθήκες των Κουαλιάτα και Ιβάν Νάσμπεργκ είναι η 3η ολοκληρωμένη μετακίνηση, με τον Σοάρες να έρχεται από τη Γκιμαράες, όπου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του, για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Ο 27χρονος Πορτογάλος είχε βρεθεί εκ νέου στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ δύο φορές στο παρελθόν, ωστόσο το θέμα του δεν προχώρησε. Τώρα οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τα τα επόμενα τρία χρόνια.

«Ολα μοιάζουν ιδανικά, εκπληκτικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ»

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο πάνω σ’ αυτό το θέμα, αύριο θα τα πούμε πιο αναλυτικά. Ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, το ίδιο και οι φίλαθλοι του, όλα μοιάζουν ιδανικά εδώ, όπως και η επιλογή μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.