ΠΑΟΚ: Έφτασε η κλήση σε απολογία από την UEFA - Το κατηγορητήριο και η... Γάνδη

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η κλήση της UEFA σε απολογία για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Πέμπτης (24/2) κόντρα στη Μίντιλαντ.

Ο Δικέφαλος θα απολογηθεί για το άναμμα πυρσών στις κερκίδες αλλά και για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Δεν έχει βγει ακόμη η ημερομηνία που θα γίνει η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να στείλει το υπόμνημά του σχετικά με τα συμβάντα κι είναι πιθανό να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών, ενώ ο Δικέφαλος δεν είναι υπότροπος, ούτε είναι σε αναστολή.

Υπάρχουν παραδείγματα εισβολής για πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα (πχ Ολυμπιακός- Μίλαν, Ερυθρός Αστέρας- Σάλτζμπουργκ κλπ) που οι γηπεδούχες ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ή και με κεκλεισμένων των θυρών αλλά με αναστολή, οπότε έπαιξαν κανονικά με κόσμο.

Το ματς με την Γάνδη θα γίνει τη μεθεπόμενη Πέμπτη (10/3) και θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να έχει βγει οποιαδήποτε απόφαση ως τότε αφού ακόμη δεν είναι καν γνωστό πότε θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει καμία αναφορά στο κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε στην Τούμπα, αφού προφανώς πρόκειται για ένα ηθικό θέμα που αφορά στον ίδιο τον ΠΑΟΚ και δεν εμπίπτει στο πειθαρχικό δίκαιο της UEFA

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.