ΠΑΟΚ: Εδώ και τώρα….Σοτέλδο

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ο Μπράντον Τόμας ήρθε ως αντικαταστάτης του Τσόλακ, ο Νάρεϊ αναμένεται να έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από εξετάσεις και να ανακοινωθεί, κατά συνέπεια ο Δικέφαλος έχει στοχεύσει στην απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί με την παρουσία του, να αλλάξει τις ισορροπίες και να προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Γέφερσον Σοτέλδο. Ο 25χρονος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός που ανήκει στην Τίγκρες, έχει συμβόλαιο με την μεξικάνικη ομάδα, όμως είναι απόλυτα σύμφωνος στο ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Μπότο, έχει “ψήσει” τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τον ατζέντη του και οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών επικεντρώνονται στην επίτευξη της οριστικής συμφωνίας με τον πρόεδρο της Τίγκρες. Και χθες οι Μεξικάνοι έγραψαν πως η διοίκηση της Τίγκρες είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Σοτέλδο ως δανεικό για ένα χρόνο, ζητά όμως το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η “σιωπή” του 25χρονου

Ο Σοτέλδο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της Τίγκρες και ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του υπογράφοντας αυτόγραφα στους νεαρούς φιλάθλους της μεξικάνικης ομάδας, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, για το μέλλον του. Εάν δηλαδή θα συνεχίσει στην Τίγκρες. Απέφυγε να απαντήσει. Έκλεισε το παράθυρο του αυτοκινήτου του, προχώρησε για δύο μέτρα, αμέσως μετά άνοιξε το παράθυρό του και συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα, αγνοώντας τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν. Προφανώς και είναι χολωμένος από όλα όσα έχουν γραφεί στα μέσα ενημέρωσης στο Μεξικό και για την εξωγηπεδική του ζωή.

Καθοριστική επαφή χθες το βράδυ

Η νεότερη πληροφορία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ και η Τίγκρες αναμένεται να συμφωνήσουν το αργότερο μέχρι αύριο προκειμένου ο Σοτέλδο να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Και το αναφέρουμε καθώς ο 25χρονος άσος έχει συμφωνήσει, στις παροχές που του προσφέρει ο Δικέφαλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.