ΠΑΟΚ: Εχει plan b για την... έδρα του και το αποδεικνύει στην πράξη

Γιώργος Ζαΐρης30 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βασιστεί σε υποσχέσεις και προθέσεις για ένα πολύ σημαντικό θέμα που δεν είναι άλλο από τη νέα Τούμπα.

Βασική παράμετρος είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους επίσημους αγώνες της πρώτης ομάδας όλο το διάστημα που θα κατασκευάζεται το νέο γήπεδο. 

Η Πολιτεία δεν έχει προχωρήσει στο νομοθετικό διάταγμα για τη χρήση του Καυτανζογλείου και είναι κάτι που η ΠΑΕ το έχει αναδείξει όπως και την ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη για τον εμπαιγμό.

Ομως υπάρχει plan b και η Μetrosport  και το metrosport.gr προχωρούν σε μια αποκάλυψη. Πριν από λίγες μέρες η Ομάδα Εργασίας για την Νέα Τούμπα ζήτησε και πήρε από τον Μακεδονικό την τοπογραφική μελέτη που αφορά το γήπεδο του ιστορικού συλλόγου που ήδη έχει δηλωθεί ως έδρα του ΠΑΟΚ Β’ στην Super League 2. 

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να διαπιστώσει αν μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου του Μακεδονικού. Δηλαδή πόσες ακόμη θέσεις μπορούν να προστεθούν και στη συνέχεια θα εξετάσει τον τρόπο. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι: για να πάρει άδεια ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες θα πρέπει η χωρητικότητα του να είναι 11.000 θέσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό εύκολα μπορεί να γίνει για το γήπεδο του Μακεδονικού. Και η κίνηση της ΠΑΕ να ζητήσει την τοπογραφική μελέτη αποδεικνύει τις προθέσεις της. Αν χρειαστεί δηλαδή και εφόσον δεν υπάρξει θετική κατάληξη στη χρήση του Καυτανζογλείου να ενεργοποιήσει αυτή τη λύση. Παράλληλα συνεχίζονται όλες οι εργασίες στο γήπεδο του Μακεδονικού ώστε να είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρώτο εντός έδρας ματς, με τον Πιερικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.