ΠΑΟΚ: Έχασε το γκολ... έκαναν κάμψεις

Γιώργος Ζαΐρης30 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ωραία παρασκήνια είχε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Δικεφάλου στη Λάρνακα ενώ θυμίζουμε πως στις 17:30 θα γίνει μια ακόμη που πιθανώς θα έχει και δοκιμές ενδεκάδων ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού

Ο Ελ Καντουρί πήρε... στο λαιμό του τους συμπαίκτες του. Σε ένα τελείωμα δεν σιγούρεψε το γκολ θέλοντας να κρεμάσει τον τερματοφύλακα και ο Λουτσέσκου έξαλλος ζήτησε από όλους τους παίκτες να πάρουν κάμψεις όπως και έγινε.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς επέστρεψε στα… βάσανα. Μετά τις διακοπές στο Ντουμπάι βρέθηκε στη Λάρνακα και προπονείται με την ομάδα. Ορεξάτος όπως φάνηκε στην πρωινή προπόνηση αφού πριν από την έναρξη της πήγε κοντά στους τερματοφύλακες και φώναζε στον Κοτάρσκι: «Αντε Ντόμινικ… άντε πάμε…» και τα πειράγματα να διαδέχονται το ένα το άλλο εκατέρωθεν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την αποβίβαση τους από το λεωφορείο στο πάρκινγκ του προπονητικού επιτελείου, πηγαίνουν απευθείας στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της προπόνησης. Ο Στέφαν Σβαμπ εμφανίστηκε τελευταίος και ενώ ήδη ο Λουτσέσκου είχε δώσει το σφύριγμα για την έναρξη της προπόνησης. Μόλις ο Αυστριακός εμφανίστηκε τρέχοντας άπαντες ξέσπασαν σε ένα ζεστό χειροκρότημα… αποθεώνοντας τον γιατί κατάφερε να βρει το δρόμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.