ΠΑΟΚ: Δύο χρόνια από την κατάκτηση του νταμπλ!

Στέφανος Αβραμίδης11 Μαΐου 2021

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/5) από την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος επικράτησε της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου της σεζόν 2018-2019 και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του. 

Το σχετικό αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μία… μαγική χρονιά έκλεισε με έναν εξίσου… μαγικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου του 2019 κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ και πήρε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η κυριαρχία του Δικεφάλου είχε διαρκώς αυτούς που σε κάθε ευκαιρία την αμφισβητούσαν. Έτσι ο ΠΑΟΚ σε όλη τη σεζόν 2018-19 έπρεπε να μπαίνει στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και να αποδεικνύει ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της χώρας.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα χωρίς ήττα και όλα τα ιστορικά ρεκόρ, η κουβέντα στράφηκε στο ότι ο Δικέφαλος έχει πλέον αδειάσει και δεν θα καταφέρει να κάνει το νταμπλ.

Η ΑΕΚ ήταν και πάλι στο δρόμο του για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και διψούσε για εκδίκηση, μετά από δύο σερί αποτυχίες.

Η ομάδα όμως του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει τον τίτλο να φύγει από τα χέρια της.

Το ραντεβού δόθηκε στο ΟΑΚΑ. Μετά από ένα μίνι σίριαλ, αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Ο αντίπαλος σήκωσε τους τόνους πριν το παιχνίδι και έκανε και μιλούσε για ρεβάνς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έβλεπε, όπως πάντα, μόνο τη δουλειά του.

Οι δυο ομάδες βγήκαν στο χορτάρι αλλά μόνο μία έδειξε θέληση, διάθεση και δίψα για το τρόπαιο. Οι παίκτες του Δικεφάλου κυριάρχησαν πλήρως των αντιπάλων τους, δεν έδωσαν δικαιώματα, πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ με δημιουργό τον Πέλκα και εκτελεστή τον Άκπομ και έφεραν το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο σφύριγμα σήμανε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Φωνές, πανηγύρια, γέλια, αλλά και κλάματα και συγκίνηση συνέθεσαν ένα σκηνικό που δύσκολα θα βγάλουν από το μυαλό τους όσοι το έζησαν.

Ο ΠΑΟΚ πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το νταμπλ και έκλεισε τη σεζόν ως αήττητος πρωταθλητής και νταμπλούχος.

Πάμε να θυμηθούμε μέσω PAOK TV όλα έγιναν εκείνη τη βραδιά στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Η παρακάμερα του τελικού

Το πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Αποθέωση στο αεροδρόμιο και μία πτήση… πόλεμος

Το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.