Οι δύο ενδεκάδες Λουτσέσκου για Φέγενορντ!

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιουλίου 2021

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντορν συνεχίζεται για ακόμη μια ημέρα με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του στο γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δοκιμάζει τα σχέδιά του ενόψει του αγώνα με τη Φέγενορντ, στο μισό γήπεδο. Συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου δοκιμάζει δύο ενδεκάδες, καθώς αμφότερες θα παίξουν δύο ημίχρονα των 30 λεπτών. Αυτό γιατί στο ματς με τη Φέγενορντ θα υπάρξουν 120 λεπτά αγώνα. Η μια ομάδα θα παίξει 60 λεπτά, όσο και η άλλη. 

Στην πρώτη ο Λουτσέσκου δοκιμάζει: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροδρίγκο (δεξιά), Βαρέλα-Μιχάι (κέντρο άμυνας), Περέιρα (αριστερά), Εσίτι-Νινούα (ανασταλτικά), Καγκάβα (επιτελικό ρόλο), Τζόλης (αριστερά), Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Κούτσια (κορυφή).

Σε ρόλο μπαλαντέρ, κάτι που δείχνει ότι είτε δεν θα αγωνιστεί με τη Φέγενορντ, είτε θα έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής, είναι ο Κούρτιτς.

Τη δεύτερη ενδεκάδα που είναι στο γήπεδο και δουλεύει πάνω στην τακτική αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης και Λύρατζης στο κέντρο της άμυνας, Βιεϊρίνια (αριστερά), Τέιλορ (δεξιά), Σβάμπ και Τσιγγάρας στον άξονα, επιτελικός ο Κωνσταντέλιας, αριστερά Καντουρί, δεξιά ο Μούργκ (ενώ δοκιμάζει και τον Λάμπρου) και στην κορυφή ο Ολιβέιρα. 

Η άλλη ενδεκάδα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, δουλεύουν πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πραγματοποιεί ατομικό χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.