ΠΑΟΚ: Διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει η εικόνα

Κώστας Πετρωτός31 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει στο restart σε ό,τι έχει να κάνει με το πρότζεκτ της νέας ομάδας που θέλει να δημιουργήσει και για να το πετύχει, Λουτσέσκου και Μπότο έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Η πρώτη και σημαντικότερη είναι να αφιερωθεί μπόλικος χρόνος σε δουλειά για να γίνει καλύτερα το μοντάρισμα των παικτών στο οποίο ο ΠΑΟΚ έμεινε μετεξεταστέος στα παιχνίδια με την Λέφσκι. Από τα δύο 90λεπτα κόντρα στην βουλγαρική ομάδα διαπιστώθηκε ότι τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, το επίπεδο λειτουργίας ήταν πολύ χαμηλό και χρειάζεται πολύς ακόμη ιδρώτας να χυθεί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία ομάδα με πολλούς νεαρούς σε ηλικία.

Χθες, ο Ρουμανος τεχνικός αφιέρωσε αρκετή ώρα να εξηγεί ακόμη και σε ατομικό επίπεδο κινήσεις που πρέπει να γίνονται, ενώ είχε και τετ-α-τετ όπως με τον Χάρη Τσιγγάρα.

Ωστόσο, δεν θα μείνει μόνο εκεί. Ενα από τα πορίσματα μέσα από τα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι ήταν ότι ορισμένοι παίκτες λειτουργούν καλύτερα σε άλλους ρόλους σε σχέση με αυτούς που άρχισαν σε αυτά τα δύο ματς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ντάντας που με την είσοδο του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Τούμπας και την οπισθοχώρησή του από τη θέση «10» στο «6-8» ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Προφανώς, πλέον και ο Νάρεϊ λογίζεται μόνο για το άκρο της επίθεσης.

Η έλευση (λεπτομέρειες δίπλα) του Νάσμπεργκ, εξάλλου, θα οδηγήσει σε ταχύρρυθμα στον Νορβηγό για να πάρει θέση δίπλα στον Ινγκασον. Ίσως και στον Κουαλιάτα δοθεί ρόλος στον άξονα και φυσικά θα αρχίσουν να μπαίνουν στο πλάνο και παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν ανέτοιμοι. Ο Τόμας Μπράντον ανεβαίνει καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και θα είναι μία ακόμη λύση στην επίθεση, όμως, το πιο μεγάλο ζητούμενο είναι η ετοιμότητα του Ολιβέιρα (έβγαλε και πάλι μέρος του προγράμματος) και δευτερευόντως του Ελ Καντουρί (ατμικό αυξημένης έντασης) που με την ευπάθεια που έχει στους τραυματισμούς είναι δύσκολο να μπει σε πλάνο βασικού, όταν θα αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, σαφώς και ο ρυθμός που θα αρχίσει να βρίσκει ο Μπίσεσβαρ θα δώσει στον Λουτσέσκου και ένα πολύ ισχυρό χαρτί που θα μπορεί να χρησιμοποιεί σε ειδικές συνθήκες.

Πάει και για ένα ή δύο ακόμη φιλικά

Για να προωθηθεί σωστά η δουλειά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν επαφές, εκτός από το φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα στις 13 Αυγούστου να κλείσουν ένα ή δύο ακόμη για να δει ο Λουτσέσκου την πρόοδο της δουλειάς σε διαδικασία αγώνων. Χθες, από την Κύπρο έγινε γνωστό όιτ υπάρχουν συζητήσεις για παιχνίδι εκεί με την Ομόνοια και αυτό επιβεβαιώνεται και από πλευράς ΠΑΟΚ και αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.