ΠΑΟΚ: Δίνει τη δυνατότητα preorder για την επετειακή φανέλα

Metrosport Team04 Μαρτίου 2026

Τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν την επετειακή εμφάνιση του συλλόγου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους φιλάθλους της ομάδας. 

Με ανακοίνωση του ο Δικέφαλος ενημέρωσε ότι: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν την επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου μέσω της διαδικασίας preorder. Η ιστορική έκδοση της φανέλας θα διατίθεται σε μακρύ και κοντό μανίκι, θα φέρει την επετειακή αρίθμηση «1926/2026» και η εκτιμώμενη περίοδος παραλαβής τοποθετείται στις αρχές Ιουνίου.

Η επετειακή εμφάνιση θα διατεθεί αποκλειστικά μέσω του επίσημου eshop της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα διαθέτει μοναδική αρίθμηση ανά φανέλα. Όλες οι εμφανίσεις όμως θα φέρουν την επετειακή αρίθμηση 1926/2026, τιμώντας τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση του συλλόγου.Η διαδικασία του preorder θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρωί και θα διαρκέσει έως την Κυριακή το βράδυ.Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής των εμφανίσεων τοποθετείται στις αρχές Ιουνίου, ενώ οι φίλαθλοι που θα πραγματοποιήσουν παραγγελία θα ενημερώνονται σταδιακά για την εξέλιξή της.

Βασικά χαρακτηριστικά διάθεσης

Διαθεσιμότητα σε μακρυμάνικη και κοντομάνικη επετειακή εμφάνιση

Διάθεση αποκλειστικά μέσω του επίσημου eshop

Διάρκεια καμπάνιας: από Πέμπτη πρωί έως Κυριακή βράδυ

Η συγκεκριμένη έκδοση θα φέρει επετειακή αρίθμηση μόνο το «1926/2026»

Δεν επιτρέπονται επιστροφές ή ακυρώσεις παραγγελιών

Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο με πλήρη εξόφληση (χωρίς αντικαταβολή)

Οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με αποστολή

Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής: αρχές Ιουνίου

Οι πελάτες θα ενημερώνονται σταδιακά για την εξέλιξη της παραγγελίας τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.