ΠΑΟΚ: Διαφορά αλλά όχι μεγάλη με Μπίσεσβαρ

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός - Γ.Ζαϊρης

Μετά τους Βιεϊρίνια και Σβαμπ όπου απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, τα δυο θέματα που είναι ανοικτά αφορούν τους Κρέσπο-Μπίσεσβαρ.

 Για τον Ισπανό όπως είχαμε σημειώσει τις προηγούμενες μέρες υπάρχει μια χαώδης διαφορά και για αυτό και ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί σε άλλες λύσεις (πέρα από την απόκτηση του Νάσμπεργκ) χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Κρέσπο» για τον Δικέφαλο.

Για τον Μπίσεσβαρ η πρώτη συζήτηση έγινε και υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά σε καμιά περίπτωση χαώδης. Ο Μπίσεσβαρ ανέμενε καλύτερη πρόταση από αυτή που του μεταφέρθηκε αλλά στην παρούσα φάση έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην Εθνική Σουρινάμ. Θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής στο Κύπελλο Εθνών Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Το Σουρινάμ αντιμετωπίζει τη Τζαμάικα εντός (05.06), στη συνέχεια εκτός (08.06) και το Μεξικό εκτός (12.06). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπίσεσβαρ δεν έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο είναι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις. 

Μάλιστα το ιδανικό για τον ίδιο είναι να επιστρέψει στην Ολλανδία όπου ζουν και οι δικοί του. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν και άλλες διαπραγματεύσεις με δεδομένο άλλωστε την διακαή επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον έχει στην Τούμπα και για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.