Δεν είναι άπιστοι Θωμάδες οι φίλοι του ΠΑΟΚ, απλά δεν λησμονούν...

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2022

Φυσικά, δεν χωρά αντίρρηση. Γίνεται καλή δουλειά στην – ελέω Μουντιάλ – εκ νέου προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Είναι κι ο ούριος άνεμος από τις εντυπωσιακές παραστάσεις του ΠΑΟΚ στα τελειώματα του Α΄ γύρου. Για να μη χωρά αντίρρηση, πως όλα πάνε καλά. Περί τούτου είναι κι άφθονες οι ενδείξεις από τους φιλικούς αγώνες.

Ενδείξεις επί του παρόντος; Αποδείξεις στο εγγύς μέλλον. Με το ξεκίνημα του Β’ γύρου.

Τότε οι φίλοι του «δικέφαλου» … Θέτοντας τους δακτύλους επί των τύπων των ήλων… Θα πετάξουν την σκούφια τους από χαρά. Μόνον τότε.

Δεν είναι άπιστοι …Θωμάδες οι φίλοι του «δικέφαλου». Απλά δε λησμονούν – κι επιτρέψτε μας, να το αναφέρουμε πάλι – πως και στην προετοιμασία του καλοκαιριού όλα πήγαιναν καλά. Και τότε υπήρχαν ενδείξεις από τους φιλικούς αγώνες πως πάνε καλά αλλά… Τελικά, αντί να πετάξουν την σκούφια τους από χαρά στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έκρυψαν τα πρόσωπα τους σε αυτήν!

Δεν είναι άδικες οι όποιες επιφυλάξεις τους…

Από τότε μέχρι τώρα πάντως, υπάρχει μία σχετική πρόοδος.

Η γνώση της τεχνικής ηγεσίας περί των δυνατοτήτων του ρόστερ. Δεν πετά στα σύννεφα, πλέον. Πατά γερά στη γη. Μετά τα ναυάγια σε νερά κι εντός κι εκτός Ελλάδας, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ το …πήρε αλλιώς. Άλλαξε πλάνα. Εξ ανάγκης άλλαξε στόχους. Από την ομάδα διεκδίκησης τίτλων στην οικοδόμηση ομάδας διεκδίκησης τίτλων. Έτσι πλέει σε ήρεμα νερά. Ζέστανε τον κόσμο της.

Και στη χειμερινή – είπαμε: Ελέω Μουντιάλ – προετοιμασία ο ΠΑΟΚ θέλει, να φτιάξει… Ό,τι φτιάχνεται! Για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Να διεκδικήσει ό,τι προκύψει. Να παίξει καλύτερη μπάλα. Να καταστεί ξανά πρωταγωνιστής επί σκηνής Πρωταθλήματος.

Και να πετάξουν οι ΠΑΟΚτσήδες την σκούφια τους από χαρά. Περιμένουν από πέρυσι αυτό το… πέταγμα. Στηρίζοντας σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα αναφανδόν την ομάδα τους…

Αυτή η στήριξη τους – αν και πολλές φορές δεν βρήκε ανταπόκριση – είναι από τις βασικές αιτίες του εφετινού come back του. Την ένιωθαν προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ ακόμη κι όταν βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.

Και δε λέμε, πως δεν προσπάθησαν προπονητές και παίκτες για το come back του ΠΑΟΚ. Δικό τους έργο είναι η αποκατάσταση της αγωνιστικής του ισορροπίας. Δικό τους έργο είναι κι η διαμόρφωση προοπτικής, να σωθεί η παρτίδα.

Εάν κι εφ’ όσον όμως, δεν φθάσουν συνεχίζοντας έτσι μέχρι τέλους, θα είναι άδικος ο κόπος το οποίο μέχρι τώρα κατέβαλαν. Για την δικαίωση τους οφείλουν, να τον αξιοποιήσουν.



Ως εκ τούτου καλές είναι οι ενδείξεις από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και τους φιλικούς αγώνες του. Καλύτερες θα είναι οι αποδείξεις για το αποτέλεσμα της. Για να θέσουν οι φίλοι του «δικέφαλου» τους δακτύλους επί των τύπων των ήλων. Έχουν καεί οι άνθρωποι – κι εφέτος και πέρυσι – στο γιαούρτι, βλέπετε…

Έτσι, θεωρούμε πως δεν είναι άδικες οι όποιες επιφυλάξεις τους! Δίχως αυτές να μετριάζουν τα εύσημα τους για την δουλειά και τις ελπίδες τους για τα αποτελέσματα της. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα.



ΥΓ 1 : Εμείς, ως γνωστόν, με την Αργεντινή είμαστε και σε αυτό το Μουντιάλ. Η Αργεντινή όμως, είναι ξανά μανά αλλού!



ΥΓ 2 : Σκορπά χαμόγελα ο ΠΑΟΚ Β΄...

ΥΓ 3 : Αγαλλιάζει η ψυχή του «Καίσαρα» εκεί ψηλά !

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.