ΠΑΟΚ: Χριστουγεννιάτικο... ρεβεγιόν στο παρκέ

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Μετά από αποχή 12 ημερών, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων, για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ιγκοκέα στις 29 του μηνός.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οι συνθήκες σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες. Υπάρχει όμως διάθεση, υπάρχει επιθυμία και εφόσον υπάρχει και υγεία, όλα θα πάνε καλά!

Μετά από 12 ημέρες χωρίς προπόνηση, το πρώτο γκρουπ των παικτών και προπονητών που "χτυπήθηκαν" από κορωνοϊό, μπήκε σήμερα στο γήπεδο και αφού πρώτα πέρασε τα απαραίτητα και αρνητικά τεστ.

Αισίως είμαστε πλέον οκτώ, ωστόσο ο δρόμος για την κανονικότητα και την ενσωμάτωση των υπολοίπων παικτών είναι μακρύς. Για ξεκίνημα οι 8 καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ mateco ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θα είναι στο γήπεδο και αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco, είναι απέναντι στην Igokea στις 29/12 (19:30), σε ένα ματς που θα κρίνει την 2η και 3η θέση του ομίλου και μαζί το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Play-in του Basketball Champions League

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.