ΠΑΟΚ: Χρήσιμο τεστ με Χέρακλες - Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα το δείτε

Γιώργος Ζαΐρης21 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Το προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Στις 15:00 (Metropolis 95,5 - PAOK TV) υποδέχεται την Χέρακλες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει και πάλι δυο ενδεκάδες όπως δηλαδή και στα ματς με την PSV και την Σαρλερουά. 

Αυτή τη φορά με διαφορετικές συνθέσεις αλλά με επιδίωξη και οι δυο ενδεκάδες να κάνουν βήματα προόδου στον αγωνιστικό χώρο και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Το έκανε με την Σαρλερουά θέλει σήμερα σε μεγαλύτερο βαθμό να το πράξει και απέναντι στον ολλανδικό σύλλογο. 

Με βάση την ενδεκάδα που δοκίμασε αρχικά και είναι αυτή που θα αρχίσει την αναμέτρηση, επιβραβεύει τον Εσίτι καθώς θα τον έχει δίπλα στον Σβαμπ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ο Βιεϊρίνια με τη μάσκα θα παίξει στα αριστερά, ο Τέιλορ στα δεξιά και ο Βαρέλα με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ ενώ ο Καγκάβα θα είναι πίσω από τον Ολιβέιρα. Ο Μουργκ θα είναι στα δεξιά (ήταν εξαιρετικός με τον Τέιλορ στη δεξιά πλευρά στο ματς με τους Βέλγους) και ο Ελ Καντουρί στα αριστερά της επίθεσης.

Η δεύτερη ενδεκάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη δεύτερη ενδεκάδα είχε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Περέιρα στα αριστερά και τον Σοάρες στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μιχάι με τον Κρέσπο πιο μπροστά ο Νινούα με τον Τσιγγάρα ενώ ο Βρακάς ήταν πίσω από τον Κούτσια. Στα αριστερά της επίθεσης ήταν ο Λάμπρου και στα δεξιά έπαιξε ο Αντρίγια που όμως είχε δεμένη την ποδοκνημική του μετά το χτύπημα στην προπόνηση της Δευτέρας. Δεν δοκιμάστηκαν χθες οι Λύρατζης, Κωνσταντέλιας εκτός του ανέτοιμου Κούρτιτς ενώ φυσικά απουσίαζε και ο Ουάρντα. Επίσης συμμετοχή είχαν και οι Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης στα τελειώματα των επιθετικών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.