ΠΑΟΚ: Χωρίς Μαργαρίτη η αποστολή για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Metrosport Team27 Μαΐου 2023

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι-οφ της Basket League, κόντρα στον Ολυμπιακό (28/06 19:05). Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη, καθώς είναι άρρωστος, ενώ ο Φώτης Τακιανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έφηβο Στράτο Καλλιοντζή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τρίτος ημιτελικός των PLAYOFFS της Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στις 19:05, με ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3 και με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το προβάδισμα με 2-0 νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που είναι άρρωστος. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ στην 12άδα συμπεριλήφθηκε ο έφηβος Στράτος Καλλιοντζής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco που αναχώρησε για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Jordan Sibert, Στράτος Καλλιοντζής, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.