Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αναμένεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Ρεάλ Μπέτις, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της League Phase στο Europa League.
Ο Κωνσταντέλιας δεν προπονήθηκε την Τρίτη, επομένως η παρουσία του στον αγώνα της Πέμπτης θεωρείται απίθανη. Ούτως ή άλλως ο οργανισμός του, είναι εξασθενημένος από την ίωση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει εναντίον των Ισπανών. Αντιθέτως οι Μεϊτέ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου για το κρίσιμο παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 12:00 θα μιλήσουν οι Λουτσέσκου και Τσιφτσής στη συνέντευξη τύπου που πάντα προηγείται πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και οικογενειακό διπλό. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης, ενώ ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την Τετάρτη (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά. Στις 12:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στο πλευρό του τον Αντώνη Τσιφτσή. Η Μπέτις θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:15».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube