ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια αλλά με Καντουρί και Ράφα Σοάρες η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/10) στο γήπεδο της Τούμπας, λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του μεγάλου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις, μέσα από ειδικό πρόγραμμα. Οι Λύρατζης και Τσαούσης έκαναν θεραπεία, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα. Σε αυτήν δεν βρίσκεται βέβαια ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενώ εκτός έμεινε για πρώτη φορά και ο Κάργας αφού προτιμήθηκε ο νεαρός Παναγιώτου. Παράλληλα επέστρεψε ο Ράφα Σοάρες, μία εξέλιξη λίγο-πολύ αναμενόμενη ενώ συμμετέχει και ο Ελ Καντουρί που ξεπέρασε το πρόβλημα του. 

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.