Μετά την εκπροσώπηση τόσο στην Εθνική Ανδρών, Νέων και Παίδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως δυο ακόμη παίκτες της θα έχουν υποχρεώσεις, αυτή τη φορά με την Εθνική Ελπίδων. Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατσίδη και τον Δημήτρη Μοναστηρλή.
Ο Χατσίδης, που έχει αρπάξει την ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Μοναστηρλής που είναι πλέον μέλος της πρώτης ομάδας έχοντας μετρήσει και τη συμμετοχή του στον νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο, με την απόκρουση, μάλιστα, στο τελευταίο πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση. Οι δυο αυτές κλήσεις αφορούν τα δυο παιχνίδια που έχει να δώσει η Ελπίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την Μάλτα στις 27 Μαρτίου (18:00) στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς και την Γερμανία στις 31 Μαρτίου (19:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Θυμίζουμε, πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε ενημερώσει από νωρίς το μεσημέρι πως ο Γιώργος Νικολαϊδης, ο Θοδωρής Καλπάκης, ο Νίκος Χαλδέζος, ο Γιάννης Γκέρσος, ο Ιωάννης Νέτο και ο Κωνσταντίνος Σούβλατζης κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων και θα βρεθούν στο Μαυροβούνιο για τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο (25.03), τη Σουηδία (28.03) και τη Νορβηγία (31.03).
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube