ΠΑΟΚ: «Χαθήκαμε, αν χάσουμε κι άλλους βαθμούς»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Ταρακουνήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την ήττα και την νέα απώλεια βαθμών στην OPAP Arena, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε δέκα αγωνιστικές, ο Δικέφαλος μετρά ήδη 14 χαμένους βαθμούς. Εξι στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, άλλους δύο με τον Αρη και έξι με ΟΦΗ, Λεβαδειακό και Αστέρα. Υπερβολικά πολλοί και δεν δικαιολογούνται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει μία νέα ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος και δεν μπορεί να χάσει κι άλλο. Φάνηκε και από τις δηλώσεις των παικτών του μετά το ματς. Σήμερα μπορείτε να διαβάστε τι λέει ο Στέφαν Σβαμπ γι’ αυτό το θέμα, χθες ο Ινγικ Ινγκασον τόνισε ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει το 3Χ3 μέχρι την διακοπή για το Μουντιάλ. Και επίσης, χθες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, τόνισε πολύ χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κερδίσουµε τα επόµενα τρία παιχνίδια αν θέλουµε να ελπίζουµε σε κάτι. Αν όχι, θα είναι µια δύσκολη χρονιά». Και οι τρεις είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ και με τις δηλώσεις του περιέγραψαν το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. «Χαθήκαμε, αν χάσουμε κι άλλους βαθμούς» είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι παίκτες μέσα από τα αποδυτήρια μετά την ήττα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Φυσικά, δεν μένει μόνο να λένε ότι θα αντιδράσουν, αλλά και να το δείξουν στην πράξη. Να ανεβάσουν στροφές μέσα στο γήπεδο και να βρουν τις λύσεις ο ΠΑΟΚ να αρχίσει να παίρνει νίκες. Όλοι πίστεψαν ότι αυτό θα συνέβαινε μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη από του Ολυμπιακού, όμως, ο ΠΑΟΚ επανήλθε στις γκέλες.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αρχής γενομένης από το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει, να πάρει το τρίποντο και το ίδιο να κάνει την άλλη Πεμπτη στην Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό και αμέσως μετά με τον Βόλο και πάλι στην Τούμπα. Μόνο έτσι θα πάει με σχετική ηρεμία στην διακοπή λόγω του Μουντιάλ και θα μπορέσει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του για να προετοιμάσει την αντεπίθεσή του στην συνέχεια και να σώσει όποιους στόχους μπορεί.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.