ΠΑΟΚ-Χάντμπολ Γυναικών: Δεύτερη νίκη επί της Άτζγκερσντορφ-Σπουδαία πρόκριση στους «16»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2025

Την πρόκρισή του στους «16» του EHF European Cup πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (16/11) η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία επιβλήθηκε με 27-25 της αυστριακής Άτζγκερσντορφ στη Μίκρα.

Με «προίκα» το υπέρ τους 35-28 από την πρώτη αναμέτρηση στη Μίκρα, οι «ασπρόμαυρες» ήθελαν, απλώς, να διατηρήσουν τα κεκτημένα για να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, το οποίο έπραξαν πετυχαίνοντας, εν τέλει, και δεύτερη νίκη επί των Αυστριακών.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα, με την αυστριακή ομάδα να παίρνει προβάδισμα 6-9, πριν ο «Δικέφαλος» απαντήσει άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 9-9 και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά με 13-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ αύξησε τη διαφορά φτάνοντας στο +6 (21-15). Η Άτζγκερσντορφ αντέδρασε, μειώνοντας σε 23-21 και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας σε 24-24.

Παρά τη μικρή ανατροπή, η πρόκριση είχε ήδη κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να «κλειδώνει» τη νίκη χάρη σε γκολ της Κουλούρη, διαμορφώνοντας το τελικό 27-25.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.