ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Πασχαλάκης για τον «τελικό» - Σπουδαία νέα από τον Ολιβέιρα

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (17/3) κόντρα στη Γάνδη.

Οι ασπρόμαυροι προπονήθηκαν σήμερα στη Νέα Μεσήμβρια, με τους Πασχαλάκη και Ολιβέιρα να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Δύο μέρες πριν τη μάχη στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό κόντρα στη Γάνδη που θα κρίνει τη θέση στους 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (15.03) στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του μεγάλου αγώνα στην Ghelmaco Arena.To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα , με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη , που ξεκίνησε θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16.03) θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου, ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.