ΠΑΟΚ: Αυτούς θέλει για πορεία τίτλου ο Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης11 Ιουλίου 2021

Τέιλορ, Ολιβέιρα και Τζίμας. Τρεις παίκτες ανακοινώθηκαν επίσημα από τον ΠΑΟΚ, όμως η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί με βασικό στόχο να ισχυροποιηθεί η ομάδα, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού. Ο Λουτσέσκου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Βόλο, το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εστίασε στην απόκτηση, τριών ή τεσσάρων παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις για να διεκδικήσει ο Δικέφαλος τους εγχώριους τίτλους και παράλληλα να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Ποιοι όμως είναι οι παίκτες, πρώτης γραμμής που θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ; Ιδού: Η άμεση προτεραιότητα είναι στην μεσαία γραμμή. Ο Λουτσέσκου έχει επιλέξει ένα παίκτη πρώτης γραμμής που έχει συμβόλαιο μέν με την ομάδα του, αλλά μπορεί να αποχωρήσει και να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση αυτή, μάλιστα εκτιμάται, πως μπορεί να «προχωρήσει» έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όταν οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονούνται στην Ολλανδία.

Παράλληλα η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε αυτή την θέση, αυτή τη στιγμή μπορούν να παίξουν οι Βιεϊρίνια και Περέιρα όπως και ο Ροντρίγκο (αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο προχθές). Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Μπάμπα όπως αναφέραμε αναλυτικά. Όλα θα εξαρτηθούν από την στάση της διοίκησης της Τσέλσι. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος και με τον Μπάμπα θετικό ώστε να έρθει στην Τούμπα, η θέση θα καλυφθεί άνετα. Εάν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλη λύση.

Ενίσχυση και στα άκρα. Θέλει εξτρέμ. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το πρόσφατο δημοσίευμα για τον Ζαμπά. Όμως το θέμα, προς το παρόν δεν προχωρά. Στην Ολλανδία, αναμένονται εξελίξεις.

Οσο για τον τέταρτο παίκτη που θέλουν (υπό προϋποθέσεις) στον ΠΑΟΚ. Αυτός θα είναι, δεκάρι, θα παίζει πίσω από τον επιθετικό. Όμως θα πρέπει να αξιολογηθούν επαρκώς οι Καγκάβα και Μπίσεσβαρ (όταν επιστρέψει από την εθνική του ομάδα). Εάν ο Ιάπωνας και ο Σουριναμένος δεν πείσουν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλη λύση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.