ΠΑΟΚ: Αυτοκριτική και μήνυμα εν όψει πλέι οφ - Τι έγινε στην προπόνηση

Metrosport Team16 Μαρτίου 2021

 Μέσα από το δελτίο Τύπου της προπόνησης η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε και τώρα ξεκινά το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Τα Play Offs που θα κρίνουν τα πάντα. Εδώ που υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που δεδομένα έγιναν και ν’ αναδειχτούν τα θετικά στοιχεία και οι προοπτικές που δεδομένα υπάρχουν».

Θεραπεία για Βιεϊρίνια 

Στα της προπόνησης, αναφέρθηκε πως «το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο και δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε ατομική προπόνηση με έμφαση την άμυνα. 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό αχίλλειο κι ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κριθεί κι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κι ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες. Την Τετάρτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.