ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Βιεϊρίνια, θεραπεία ο Ροντρίγκο

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Γρανάδα μπορεί να είναι, ουσιαστικά, τυπική διαδικασία, όμως, πάντα ένα ματς κόντρα σε μία ισπανική ομάδα είναι πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, συνέχισε σήμερα (8/12) την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην Γρανάδα. Η προπόνηση της Τρίτης στο πρώτο κομμάτι είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση και περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα στο μισό γήπεδο, το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι ενόψει Πέμπτης.  

Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο συνέχισε θεραπεία λόγω του μικρού οιδήματος στον αριστερό δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί. Ο Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο αποθεραπείας του μετά την επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης στον πρόσθιο χιαστό.  

Την Πέμπτη (10/12) δεν θα παίξει ούτε ο Γιαννούλης που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Κύπρου. Αύριο (9/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στις 14:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μέσω τηλεδιάσκεψης από το γήπεδο της Τούμπας, με τον Πάμπλο Γκαρσία και εκπρόσωπο των παικτών να απαντούν στις ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.