ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα ο Ράφα Σοάρες, τα νεότερα για τον Νάσμπεργκ

Metrosport Team15 Αυγούστου 2022

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας πριν την πρεμιέρα της Super League 1, με τον Παναιτωλικό (20/8, 21:45), στην Τούμπα.

Μετά το κυριακάτικο ρεπό οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψαν στις προπονήσεις, κάνοντας Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Ράφα Σοάρες να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Χάρης Τσιγγάρας έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Τέλος ο Ιβάν Νάσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το ρεπό της Κυριακής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο κι έπιασαν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Ίβαν Νάσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας έκαναν προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Τρίτη (16.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.