ΠΑΟΚ: Ατομικό για Λύρατζη και Τσαούση- Συνεχίζουν θεραπεία Καντουρί και Κούρτιτς

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του, μετά την χειμερινή προετοιμασία στη Κύπρο, και ξαναζεσταίνει τις μηχανές για επίσημο ματς, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζουν σε έντονους ρυθμούς την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλαμάτα, με τον Ρουμάνο να βλέπει τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση να κάνουν ατομικό, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιασμίν Κούρτιτς ακολούθησαν θεραπεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση της Κυριακής (11.12) να αφιερώνεται στο επιθετικό κομμάτι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε στους παίκτες κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής και στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά τριών ομάδων σε υψηλό τέμπο.

Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Τη Δευτέρα (12.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.