ΠΑΟΚ: Αρνητικό σερί που το συναντάμε στην περίοδο 2015-16

Γιώργος Ζαΐρης02 Μαΐου 2022

Ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και πολλές απουσίες δεν κατάφερε να κερδίσει χθες (1/5) την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το έβδομο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που έμεινε μακριά από τη νίκη. Φυσικά μέσα σε αυτά τα επτά παιχνίδια υπάρχουν και οι δυο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο όπου ο στόχος επιτεύχθη δηλαδή η πρόκριση στον τελικό. 

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ αγνοεί την επιτυχία από τις 20 Μαρτίου όταν και είχε φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Ακολούθησαν οι ήττες από Αρη και Παναθηναϊκό, οι δυο από την Μαρσέιγ και οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, δυο με τον Ολυμπιακό και η πρόσφατη με την ΑΕΚ. Την περίοδο 2015-16 ο ΠΑΟΚ είχε μείνει οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη! Αν δηλαδή δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό μεθαύριο στην Τούμπα ισοφαρίζει αυτό το αρνητικό σερί. 

Τότε και κατά σειρά ο ΠΑΟΚ είχε φέρει ισοπαλία εκτός με την Ξάνθη, είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, είχε φέρει δυο συνεχόμενες ισοπαλίες με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, είχε χάσει στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, είχε έρθει ισόπαλος εντός έδρας με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, είχε ηττηθεί από τον Ηρακλή στην Τούμπα και είχε πάρει ισοπαλία στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.