ΠΑΟΚ-Άρης: Ντέρμπι κυπέλλου με φόντο τους ημιτελικούς

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2024

Η πρώτη μέρα των προημιτελικών του Final-8 του Κυπέλλου περιλαμβάνει και την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου για μία θέση στην τετράδα της διοργάνωσης (21:00, Cosmote SPORT 5), όπου θα περιμένει ένας εκ των Παναθηναϊκού AKTOR και AEK Betsson.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από λίγες μέρες και για το πρωτάθλημα, στο «Αλεξάνδρειο», όπου επικράτησε ο Άρης με 77-63.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει... εκδίκηση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Κρήτη με «λευκό» απουσιολόγιο, έχοντας στην αποστολή τους εξής παίκτες: Μαρκίς Τάουνς, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμούνι ΜακΝίς, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σέσιλ Γουίλιαμς, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ και Τζάστιν Άλστον.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, ενώ την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Γιώργος Φίλλιος, παρά το γεγονός πως συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι εξής: Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Φίλλιος, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τα ζευγαρώματα μέχρι τον τελικό:

Προημιτελικοί

15/2, 18:00 Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson (1)

15/2, 21:00 ΠΑΟΚ - Άρης (2)

16/2, 18:00 Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin (3)

16/2, 21:00 Προμηθέας Πάτρας - Πανιώνιος (4)

Ημιτελικοί (17/2)

18:00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5)

21:00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Τελικός (18/2)

19:00 Νικητής 5-Νικητής 6

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.