ΠΑΟΚ: Αρέσει πολύ στον Σβαμπ ο ρόλος που του δίνει ο Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός11 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν κρύβει ότι του αρέσει ο τρόπος που τον χρησιμοποιεί φέτος ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το λέει στο περιβάλλον του. Ο λόγος για τον Στέφαν Σβαμπ που είχε δείξει από πέρυσι επιθετικές αρετές (θυμίζουμε ότι οι 48 συμμετοχές του πέρυσι είχαν συνοδευτεί από 9 γκολ και 10 ασίστ), αλλά ουσιαστικά φέτος μπορεί κανείς να τον ονομάσει «οκτάρι», ίσως και παίκτη που παίζει στο «8» και «10.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες έπαιξε φέτος με τον ΠΑΟΚ και ειδικά εκείνες που συνδυάστηκαν με την κοινή παρουσία του με τον Κούρτιτς, είχε λιγότερα ανασταλτικά καθήκοντα σε σχέση με πέρυσι και αυτό τον απελευθέρωσε και του έδωσε την δυνατότητα να κινηθεί ως μποξ του μποξ μέσος. Γι’ αυτό έχει ήδη καταφέρει να σκοράρει μία φορά, ενώ έχει πιστωθεί και δύο ασίστ. 

Μοιάζει να αποτελεί ένα από τα πιο βασικά γρανάζια την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και σε αυτό έχουν βάλει το δαχτυλάκι τους ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του. Προφανώς όσο μαθαίνει τον Κούρτιτς καλύτερα, αλλά και με την επιστροφή του Ντόουγκλας θα μπορεί να τον παίξει ακόμη πιο έντονα αυτόν τον ρόλο και γι’ αυτό άπαντες περιμένουν πολλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.