ΠΑΟΚ: Αρχίζει από εκεί που τελείωσε…

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2021

Αυτή είναι τουλάχιστον η πρόθεση του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της Stoiximan.gr Basket League και της αναμέτρησης (17:00) με το Λαύριο. Να δώσει συνέχεια σ’ αυτό που πέτυχε πέρυσι και να πραγματοποιήσει πορεία η οποία θα λειτουργήσει ενισχυτικά της προσπάθειας που καταβάλλεται σε όλα τα επίπεδα.

Κακά τα ψέματα, η επιτυχία αυτής θα εξαρτηθεί από τα αγωνιστικά πεπραγμένα, αυτό αποδείχθηκε εξάλλου πέρυσι μέσα από την ελπίδα που καλλιέργησε η αγωνιστική πορεία καθώς συνέβαλε και στον οικονομικό στόχο της συγκέντρωσης των 500.000 ευρώ μέσω της ανοιχτής αύξησης κεφαλαίου. Ο στόχος του Δικεφάλου είναι να πάει καλύτερο από πέρυσι, προς αυτήν την κατεύθυνση προχώρησε σε αύξηση του μπάτζετ, στην απόφαση συμμετοχής στο BCL και στη δημιουργία πιο γεμάτου και ακριβού ρόστερ. Όπως επενδύει και στον παράγοντας «κόσμος» ο οποίος θα επιστρέψει σε επίσημο παιχνίδι – το απόγευμα απέναντι στο Λαύριο – έπειτα από 18 ολόκληρους μήνες. 

«Παίζουμε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες με κόσμο στις κερκίδες, κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο όχι μόνο για μένα. Οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε ακούσει τόσα πολλά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε στο γήπεδο. Ήρθε όμως η ώρα!», είπε μάλιστα ο Γιώργος Καμπερίδης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την περσινή… αποκάλυψη της Stoiximan.gr Basketleague καθώς, φτάνοντας έως και τους τελικούς, το Λαύριο πραγματοποίησε ονειρεμένη σεζόν. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επίσης ανέβασε τον προϋπολογισμό της, θα αγωνιστεί στους ομίλους του BCL και στο SuperCup έδειξε ότι κι αυτή θέλει να συνεχίσει από εκεί που βρέθηκε πέρυσι. Διατήρησε εξάλλου τον βασικό κορμό της, έχει την .ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι της και φυσικά τον Χρήστο Σερέλη στην τεχνική ηγεσία στην αφετηρία της 16ης συνεχόμενης σεζόν του! 

«Οι προπονητές προτιμούν στην αρχή τα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί είναι δεδομένο ότι η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Πολύ περισσότερο όταν παίζεις εντός έδρας και η πίεση είναι μεγαλύτερη στο γηπεδούχο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μεγαλύτερη πίεση σε εμάς, παίζουμε με μία αρκετά καλή ομάδα που πέρσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν. Περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι», σχολίασε ο Αρης Λυκογιάννης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.