Αποθέωση ιταλικών ΜΜΕ για τον Κούρτιτς: «Παίκτης-φωτιά για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν σήμερα τον Γιασμίν Κουρτίτς καθώς ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ σκόραρε ξανά χθες κόντρα στον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σλοβένος χαφ οδηγεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον χαρακτηρίζει «παίκτη-φωτιά«.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα από το www.itasportpress.it:

«Στην Ιταλία τον θυμόμαστε για τις εμπειρίες του, μεταξύ πολλών άλλων, σε Αταλάντα, Σπαλ και Πάρμα. Ο Jasmin Kurtic κατακτά και την Ελλάδα. Πως? Στον ρυθμό των γκολ. Λοιπόν ναι, γιατί ο Σλοβένος μέσος που μετακόμισε στο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ όχι μόνο στην ομάδα του, αλλά και όλου του πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πάντα τη συνήθεια να σκοράρει ακόμα και όταν αγωνιζόταν στην Ιταλία και δεν φαίνεται να το έχει χάσει. Αντιθέτως. Ο Κούρτιτς έχει απίστευτα νούμερα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: σε 14 αγώνες πέτυχε 10 γκολ , όσο και ο Τομ βαν Βερτ του Βόλου, ο οποίος όμως είναι επιθετικός.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων με έξι γκολ σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Μεγάλη αξία οφείλεται και στην ακρίβεια του από πέναλτι δεδομένου ότι τα έξι από τα δέκα γκολ προήλθαν από τα έντεκα μέτρα.

Χάρη σε αυτό το κατόρθωμα, ο Κούρτιτς οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος στο -2 από την ΑΕΚ και στο -11 από τον κορυφαίο Ολυμπιακό.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.