ΠΑΟΚ: Αποστολή 30 ποδοσφαιριστών για την Ολλανδία

Metrosport Team11 Ιουλίου 2021

Για το Απελντοορντ της Ολλανδίας αναχωρεί αύριο η αποστολή του ΠΑΟΚ, αφού εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Πρόκειται συνολικά για 30 ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν βρίσκονται οι νεαροί Μπράντονιτς και Γκορτεζιάνι. Οι ποδοσφαιριστές που θα δουλέψουν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία είναι οι Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Ίνγκασον , Βαρέλα , Μιχάι , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Περέιρα , Εσίτι , Τσιγγάρας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Καγκάβα , Ουάρντα , Βρακάς , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κούτσιας , και Ολιβέιρα.

Νωρίτερα στην τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ κι οι Καγκάβα και Περέιρα έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ως αποφόρτιση από το επιβαρυμένο πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.