ΠΑΟΚ: Απώλεσε περισσότερους βαθμούς κόντρα σε ομάδες από τη μέση και κάτω

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (2/3), ωστόσο ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών καθώς ο Δικέφαλος αγωνίζονταν από το 20' με παίκτη λιγότερο, από το οποίο κατάφερε να βγει αήττητος.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Έτσι λοιπόν, το «πρόβλημα» του φετινού ΠΑΟΚ συναντάται κυρίως κόντρα σε ομάδες από τα «Play Out» βαθμολογικού πίνακα και όχι από τα Play Off. Οι ασπρόμαυροι έχουν χάσει έναν περισσότερο βαθμό από ομάδες της μέσης και κάτω της βαθμολογίας (13), κάτι το οποίο προβληματίζει και τους ανθρώπους του.

Δυστυχώς για τους ασπρόμαυρους φέτος το πρωτάθλημα μοιάζει χαμένο. Ο Ολυμπιακός αποσπάστηκε πλέον 15 βαθμούς, διαφορά η οποία μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί. Ο ΠΑΟΚ όμως, όπως αποτυπώνουν και οι αριθμοί, έχασε τη μάχη του πρωταθλήματος στα «μικρά» ματς και όχι στα «ντέρμπι». Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απώλεσε 12 βαθμούς με ομάδες από τη μέση και πάνω και 13 από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα με συλλόγους από την πρώτη κατηγορία έχασε μόλις δύο φορές (Άρη και Ολυμπιακό) ενώ έφερε τρεις ισοπαλίες (Άρη, Ολυμπιακό, ΑΕΚ), ενώ με ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία έχασε τρεις φορές (ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Ατρόμητο) και ήρθε 2 φορές ισόπαλος (Βόλο, Ιωνικό).

Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο προβληματίζει τον Λουτσέσκου, ο οποίος επιθυμεί να «χτίσει» ξανά τον χαρακτήρα πρωταθλητή που είχε ο ΠΑΟΚ το 2019 σε όλα τα παιχνίδια, τότε που κέρδιζε από τα... αποδυτήρια τις μικρομεσαίες ομάδες είτε παίζοντας καλά είτε όχι. Αρκούσε μόνο η νοοτροπία που είχε δημιουργήσει στην τότε ομάδα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.